Numer: Gim/III-392-68/2011
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gimnazjum im. Jana Pawła II w Daleszycach , ul. Henryka Sienkiewicza 11b, 26-021 Daleszyce, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 3020700, faks 0-41 3020703.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY GIMNAZJUM W DALESZYCACH W OKRESIE OD 02.01-31.12.2012 r.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety: PAKIET NR 1 - mrożonki, PAKIET NR II - ryby , PAKIET NR III - produkty mleczarskie, PAKIET NR IV - pieczywo, PAKIET NR V - jaja, PAKIET NR VI - produkty przemiału zbóż, PAKIET NR VII - olej, PAKIET NR VIII - mięso-wędliny, PAKIET IX - drób, PAKIET NR X - owoce i warzywa, PAKIET NR XI - różne produkty spożywcze. Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie w ciągu 12 miesięcy roku. Miejsce realizacji zamówienia - magazyny stołówki szkolonej Gimnazjum w Daleszycach, ul. Sienkiewicza 11 b. Sposób realizacji -zamówienia częściowe, wielkość dostawy uzależniona będzie od potrzeb stołówki i ustalana na bieżąco z intendentką stołówki w trakcie realizacji umowy. Formularze cenowe określają ilość produktów, jakie winny być dostarczone w okresie 12 miesięcy. Ilości mogą ulec zwiększeniu lub zmniejszeniu w stosunku do wielkości całego zamówienia ze względu na aktualne potrzeby. Ewentualne zmiany ilości mogą być uzależnione w szczególności od: - ilości i rodzaju przygotowywanych posiłków. Zamawiający do oferty składanej na PAKIET nr VIII wymaga dołączenia próbek wędlin o wadze max. do 10 dkg, następujących pozycji wyszczególnionych w załączniku nr 2 do SIWZ: tj. kiełbasa zwyczajna (poz. 2); szynka wiejska (poz. 8); pierś z indyka wędzona (poz. 11); krakowska sucha (poz. 13); baleron świętokrzyski (poz. 14); parówki cienkie wieprzowe (poz. 15); boczek wędzony ze skórą (poz. 16). Dostarczone próbki wędlin winny być oznakowane etykietą handlową zawierającą skład surowcowy produktu. Zamawiający do oferty składanej na PAKIET nr VIII wymaga dołączenia próbek wędlin o wadze max. do 10 dkg, następujących pozycji wyszczególnionych w załączniku nr 2 do SIWZ: tj. kiełbasa zwyczajna (poz. 2); szynka wiejska (poz. 8); pierś z indyka wędzona (poz. 11); krakowska sucha (poz. 13); baleron świętokrzyski (poz. 14); parówki cienkie wieprzowe (poz. 15); boczek wędzony ze skórą (poz. 16). Dostarczone próbki wędlin winny być oznakowane etykietą handlową zawierającą skład surowcowy produktu..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
- Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety: PAKIET NR 1 - mrożonki, PAKIET NR II - ryby , PAKIET NR III - produkty mleczarskie, PAKIET NR IV - pieczywo, PAKIET NR V - jaja, PAKIET NR VI - produkty przemiału zbóż, PAKIET NR VII - olej, PAKIET NR VIII - mięso-wędliny, PAKIET IX - drób, PAKIET NR X - owoce i warzywa, PAKIET NR XI - różne produkty spożywcze. Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie w ciągu 12 miesięcy roku. Miejsce realizacji zamówienia - magazyny stołówki szkolonej Gimnazjum w Daleszycach, ul. Sienkiewicza 11 b. Sposób realizacji -zamówienia częściowe, wielkość dostawy uzależniona będzie od potrzeb stołówki i ustalana na bieżąco z intendentką stołówki w trakcie realizacji umowy. Formularze cenowe określają ilość produktów, jakie winny być dostarczone w okresie 12 miesięcy. Ilości mogą ulec zwiększeniu lub zmniejszeniu w stosunku do wielkości całego zamówienia ze względu na aktualne potrzeby. Ewentualne zmiany ilości mogą być uzależnione w szczególności od: - ilości i rodzaju przygotowywanych posiłków. Zamawiający do oferty składanej na PAKIET nr VIII wymaga dołączenia próbek wędlin o wadze max. do 10 dkg, następujących pozycji wyszczególnionych w załączniku nr 2 do SIWZ: tj. kiełbasa zwyczajna (poz. 2); szynka wiejska (poz. 8); pierś z indyka wędzona (poz. 11); krakowska sucha (poz. 13); baleron świętokrzyski (poz. 14); parówki cienkie wieprzowe (poz. 15); boczek wędzony ze skórą (poz. 16). Dostarczone próbki wędlin winny być oznakowane etykietą handlową zawierającą skład surowcowy produktu. Zamawiający do oferty składanej na PAKIET nr VIII wymaga dołączenia próbek wędlin o wadze max. do 10 dkg, następujących pozycji wyszczególnionych w załączniku nr 2 do SIWZ: tj. kiełbasa zwyczajna (poz. 2); szynka wiejska (poz. 8); pierś z indyka wędzona (poz. 11); krakowska sucha (poz. 13); baleron świętokrzyski (poz. 14); parówki cienkie wieprzowe (poz. 15); boczek wędzony ze skórą (poz. 16). Dostarczone próbki wędlin winny być oznakowane etykietą handlową zawierającą skład surowcowy produktu.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 03.31.10.00-2, 15.50.00.00-3, 15.81.10.00-6, 03.14.25.00-3, 15.60.00.00-4, 15.41.11.00-3, 15.13.11.30-5, 15.11.00.00-2, 15.11.20.00-6, 03.22.00.00-9.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w dniach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
-
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
-
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy , którzy spełniają następujące warunki: 1. spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 Pzp. oraz inne wymagania określone w ustawie i specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2. nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Pzp. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu poprzez analizę treści złożonych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów. Ocena w.w warunków zostanie dokonana zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia.
-
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
-
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy , którzy spełniają następujące warunki: 1. spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 Pzp. oraz inne wymagania określone w ustawie i specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2. nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Pzp. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu poprzez analizę treści złożonych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów. Ocena w.w warunków zostanie dokonana zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia .
-
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
-
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy , którzy spełniają następujące warunki: 1. spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 Pzp. oraz inne wymagania określone w ustawie i specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2. nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Pzp. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu poprzez analizę treści złożonych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów. Ocena ./w warunków zostanie dokonana zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia .
-
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
-
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy , którzy spełniają następujące warunki: 1. spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 Pzp. oraz inne wymagania określone w ustawie i specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2. nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Pzp. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu poprzez analizę treści złożonych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów. Ocena w.w warunków zostanie dokonana zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia .
-
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
-
oświadczenie o nie zaleganiu z opłacaniem podatków do Urzędu Skarbowego, z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub przedstawi zaświadczenie, że uzyskuje przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanych decyzji właściwego organu
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
-
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Zamawiający do oferty składanej na PAKIET nr VIII wymaga dołączenia próbek wędlin o wadze max. do 10 dkg, następujących pozycji wyszczególnionych w załączniku nr 2 do SIWZ: tj. kiełbasa zwyczajna (poz. 2); szynka wiejska (poz. 8); pierś z indyka wędzona (poz. 11); krakowska sucha (poz. 13); baleron świętokrzyski (poz. 14); parówki cienkie wieprzowe (poz. 15); boczek wędzony ze skórą (poz. 16). Dostarczone próbki wędlin winny być oznakowane etykietą handlową zawierającą skład surowcowy produktu.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1 - Cena - 0.80
- 2 - ocena organoleptyczna - 0.10
- 3 - % zawartość mięsa w wędlinie i wyrobach mięsnych - 0.10
- 4 - w.w dotyczy Pakietu VIII - 1.00
- 5 - dla Pakietu I, II, III, IV, V, VI, VII, IX, X, XI:cena - 1.00
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Wszelkie zmiany umowy wymagają formy pisemnej w postaci aneksu podpisanego przez obie Strony pod rygorem nieważności. 2. Zmiany cen , udokumentowanych przez Strony umowy wymagają zachowania formy pisemnej - aneksu przyjętego przez obie Strony- z tym, że nie przyjęcie nowych warunków jest równoznaczne z rozpoczęciem biegu wypowiedzenia w terminie określonym w § 7 umowy. Bieg wypowiedzenia liczy się od daty pisemnej odmowy zgody na aneks. 3. Ceny jednostkowe wyszczególnione w formularzu cenowym-załącznik nr 2 do SIWZ - mogą być waloryzowane , zgodnie ze wskazaniem wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych, (np. ogłaszanych przez Prezesa GUS) na pisemną prośbę Wykonawcy skierowaną do dyrektora szkoły, do której musi być dołączony aktualny wskaźnik wzrostu cen towarów (np. z Internetu: www.stat.gov.pl; www.rolpetrol.com.pl; www.netb.pl, www.minrol.gov.pl) Ceny jednostkowe mogą być waloryzowane począwszy od drugiego kwartału realizacji umowy, nie częściej jednak niż raz na kwartał. Niezmienność cen oferowanych na pakiet Nr X- Owoce i warzywa wynosi 60 dni od dnia podpisania umowy. 4. Wniosek o zmianę cen może wnieść Zamawiający na warunkach, które obowiązują Wykonawcę.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.daleszyce.pl Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gimnazjum im. Jana Pawł II w Daleszycach, 26-021 Daleszyce, ul. Sinkiewicza 11b.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2011 godzina 08:30, miejsce: Gimnazjum im. Jana Pawł II w Daleszycach, 26-021 Daleszyce, ul. Sinkiewicza 11b.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PAKIET NR 1 - mrożonki.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mieszanka kompotowa kg 800 2. Fasolka szparagowa kg 500 3. Kalafior mrożony kg 400 4. Knedle z owocem kg 300 5.Pyzy z mięsem kg 300 6. Kartacze kg 300 7. Brokuły kg 200 8. Szpinak kg 100 9. Truskawka kg 50 10. Wiśnia kg 50 11. Malina kg 50 12. Mieszanka warzywna (marchew kostka, kalafior, fasolka szparagowa, groszek, seler) kg 200 13. Mieszanka warzywna (marchew, kalafior, fasolka szparagowa, kapusta brukselka, cukinia, seler, por) kg 200 14. Mieszanka warzywna (marchew kostka, kalafior, fasolka zielona, brokuł, seler) kg 200 15. Mieszanka warzywna (marchew kostka, kalafior, fasolka zielona, por, seler, groszek zielony)kg 200.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PAKIET NR II - ryby.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Miruna-filet; bez skóry SHP kg 700.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PAKIET NR III - produkty mleczarskie.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ser twarogowy - biały kg 500 2. Śmietana 18% l 700 3. Masło extra kg 500 4. Śmietana 30 % l 700 5. Mleko 2% l 1000 6. Ser żółty kg 50 7. Margaryna kg 5 8. Serek waniliowy 150g szt 500 9. Jogurty owocowe 150 ml/szt 5000 10. Serek topiony (różne smaki) kg 8 11. Jogurty owocowe do picia(np.: Danon) 200 g/szt 600 12. Jogurt naturalny 250 g/szt 1000 13. Śmietana 36% l 100 14.Deser waniliowo-czekoladowy (np.:Monte) 150 g/szt 600.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: PAKIET NR IV - pieczywo.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb krojony waga 600g szt 7000 2. Chleb krojony waga 600g - pieczywo ciemne, pełno-ziarniste szt 800 3. Chleb pszenny waga 600g szt 50 4. Mała, zwykła bułeczka - wrocławska 0,05 kg szt 18000 5. Bułka z serem 0,06 kg szt 2600 6. Bułka z budyniem 0,06 g szt 2600 7. Bułka z jagodami 0,08 kg szt 1100 8. Pączek nadziewany dżemem 0,08 kg szt 1600.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PAKIET NR V - jaja.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja klasa A/XL szt. 12000.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: PAKIET NR VI - produkty przemiału zbóż.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mąka pszenna typ 500 kg 1200 2. Ryż kg 700 3. Mąka ziemniaczana kg 100 4. Kasza jęczmienna szt 500.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: PAKIET NR VII- olej.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Olej roślinny z pierwszego tłoczenia L 700.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.11.00-3.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: PAKIET NR VIII - mięso-wędliny.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Łopatka b/ k kg 1600 2. Kiełbasa zwyczajna kg 1000 3. Boczek swojski kg 250 4. Wołowina b/k kg 700 5. Mięso od szynki b/k kg 1000 6. Smalec kg 400 7. Schab b/k kg 900 8. Szynka wiejska kg 15 9. Schab domowy kg 15 10. Polędwica Sopocka kg 20 11. Pierś z indyka wędzona kg 20 12. Szynka chłopska kg 20 13. Krakowska sucha kg 30 14. Baleron Świętokrzyski kg 20 15. Parówki cienkie wieprzowe kg 200 16. Boczek wędzony ze skórą kg 300.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 0.80
- 2. ocena organoleptyczna - 0.10
- 3. % zawartość mięsa w wędlinie i wyrobach mięsnych - 0.10
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: PAKIET NR IX- drób.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak kg 2000.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: PAKIET NR X - owoce i warzywa.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Marchew gat. 1 kg. 2200 2. Seler gat. 1 kg. 900 3. Cebula gat. 1 kg. 1500 4. Buraki czerwone gat. 1 kg. 1000 5. Jabłka kg. 2000 6. Pietruszka kg 1000 7. Por kg 1000 8. Ziemniaki kg 20 000 9. Kapusta biała kg 1300 10. Pieczarki kg 300 11. Koper świeży pęczek 1200 12. Natka pietruszki pęczek 1200 13. Szczypiorek świeży pęczek 600 14. Mandarynka kg 600 15. Banan kg 1000 16. Cytryna kg 5 17 Fasolka szparagowa świeża kg 50 18 Rzodkiewka pęczek 50 19 Kapusta pekińska kg 700 20. Ogórek zielony kg 400 21. Pomidory kg 300 22. Sałata lodowa szt 200 23. Kiwi koszyczek 200 24. Brzoskwinie koszyczek 50 25. Kalafior szt 50 26. Papryka świeża kg 30 27. Śliwka kg 60 28. Ziemniaki młode kg 500 29. Kapusta czerwona kg 600 30. Ogórki kiszone kg 1200 31. Kapusta kiszona kg 1500 32. Gruszka kg 800 33. Kapusta włoska kg 100 34. Winogron jasny kg 100 35. Winogron ciemny kg 100 36. Pomarańcza kg 500.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: PAKIET NR XI - różne produkty spożywcze.
-
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Sól warzona-jodowana kg. 400 2. Cukier waniliowy szt. (16g) 500 3. Pieprz prawdziwy mielony kg 12 4. Przyprawa warzywna kg. 200 5. Kostka rosołowa szt. (po 12 kostek-120g) 250 6. Bułka tarta kg. 200 7.Sól war zona-niejodowana kg. 500 8. Makaron - forma gruba (minimum 2 jajeczny) kg 650 9. Makaron zacierka kg 50 10. Makaron - forma cienka (minimum 4 jajeczny) kg 200 11. Makaron łazanki kg 200 12. Makaron Spaghetti kg 50 13. Koncentrat pomidorowy 30% L 450 14. Cukier kryształ KN kat 1 kg 2500 15. Ogórki konserwowe L 600 16. Chrzan L 30 17. Fasola Jaś kg 350 18. Groch łuskany kg 150 19. Tabliczka mlecznej czekolady (100g) szt 350 20 Herbata ekspresowa op=100 szt saszetek 200 21. Zaprawka cytrynowa L 40 22. Rodzynki kg 5 23. Wiórka kokosowe kg 3 24. Przyprawa do panierowania mięs (czerwona) kg 10 25. Groszek zielony konserwowy szt (400g) 400 26. Majeranek kg 4 27. Syrop L 250 28. Sałatka warzywna L 150 29. Musztarda L 30 30. Majonez L 40 31. Ziele angielskie kg 3 32. Liść laurowy kg 1,5 33. Proszek do pieczenia szt (30g) 100 34. Drożdże kg 20 35. Barszcz biały w butelce L 150 36. Pieprz ziołowy kg 10 37. Kukurydza konserwowa szt (400g) 200 38. Fasola czerwona konserwowa szt (400g) 80 39. Fasola biała konserwowa szt (400g) 50 40. Śmietan-fix szt (9g) 400 41. Aromat do ciast szt (9ml) 50 42. Śliwka suszona kg 1 43. Podgrzybek suszony kg 1 44. Kisiel szt (77g) 350 45. Galaretka szt (79g) 100 46. Cynamon szt (20g) 20 47. Kakao kg 10 48. Budyń szt (40g) 300 49. Sałatka obiadowa L 150 50. Koncentrat barszcz czerwony L 60 51. Przyprawa do panierowania drobiu kg 2 52. Przyprawa do panierowania drobiu kg 1 53. Sos pieczeniowy ciemny szt (30g) 400 54. Sos pieczeniowy jasny szt (30g) 400 55. Barszcz biały w proszku szt (40g) 400 56. Buraki - ćwikłaL 150 57. Sól czosnkowa kg 15 58. Przyprawa w płynie L 120 59. Papryka słodka kg 10 60. Wafelek w czekoladzie szt (39g) 2500 61. Barszcz czerwony w proszku szt (40g) 100 62. Kwasek cytrynowy kg 4 63. Przyprawa uniwersalna do zup i mięs kg 40 64. Baton czekoladowy szt (45g) 2000 65. Ketchup L 40 66. Dżem niskosłodzony szt (260g) 200 67. Napój owocowy w kartoniku (0,20 l) szt 1000 68. Cukierki czekoladowe kg 30 69. Cukier puder kg 15 70. Jabłko prażone L 400 71. Kawa zbożowa kg 10 72. Masło czekoladowo-orzechowe L 30 73 Serduszka Walentynkowe szt (30-40g) 500 74 Pasztet drobiowy kg 15 75 Pasztet - konserwa podrobowa kg 20 76 Miód naturalny kg 15 77 Jajka Wielkanocne, czekoladowe szt 500 78 Mikołaj czekoladowy szt 500 79 Wafle tortowe (160g) szt 100 80 Ananas w puszce, plastry (netto565g) szt 30 81 Wafle przekładane kg 10 82 Galaretka owocowa (krojona) kg 10 83 Herbatniki maślane kg 10 84 Kulki czekoladowe na mleko kg 30 85 Kasza manna (błyskawiczna) kg 10 86 Posypka kolorowa do ciast (80g) szt 10.
-
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
-
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
-
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
Ogłoszenie zostało zamieszczone na Portalu Urzędu Zamówień Publicznych: Numer ogłoszenia: 395178 - 2011; data zamieszczenia: 24.11.2011
|